Світ
21 серпня 2019
66-річна дружина Макрона омолодилася за допомогою пластики (фото)
Перша леді Франції старша від свого чоловіка на 25 років.
news-image

Перша леді Франції Бріджит Макрон уже два роки епатує світ своїми молодіжними луками та вмінням жити, не переймаючись, "що люди скажуть", інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Утім подейкують, секрет 66-річної дружини президента не лише в легкій вдачі та юності її душі, а й у вправності рук пластичних хірургів. За повідомленням французьких ЗМІ, 17-го липня Бріджит зробили підтяжку обличчя.

Так це або ні - власну думку про це можна спробувати скласти, роздивившись свіжі фото першої леді. Днями Макрон уперше після чималої перерви з'явилася на людях. 

Зокрема 19-го серпня вони з чоловіком приймали президента Росії Володимира Путіна в своїй резиденції на півдні Франції. 

Руку Бріджит Макрон підтримував медичний слінг, який вона потім зняла перед фотоколом. Тож імовірно, липневий візит дружини президента до лікарні міг бути пов'язаний із якоюсь травмою. Проте джерела стверджують, що йшлося саме про косметичну хірургію обличчя.

Зі слів інсайдерів, перша леді побувала на консультації в елітній клініці American Hospital 16-го липня. Супроводжували Макрон щонайменше чотири охоронця та конвой із трьох автівок. Наступного дня вона прибула на саму операцію, що проводилася під загальним наркозом та минула без ускладнень. Того ж вечора пацієнтка повернулася додому.

Офіційні представники Бріджит Макрон поки не дали коментарів на цю тему.

Читайте також:Зеленська і дружина Нетаньягу в однакових туфлях прогулялися Києвом (фото)