Події
23 серпня 2019
«Переплутала педалі»: винуватицею ДТП з дитиною у Києві виявилася теща Притули
У результаті ДТП мати з дитиною отримали важкі травми і були госпіталізовані.
news-image

За кермом кросовера Mazda, який у Києві 22 серпня збив матір із 9-річною дитиною, перебувала 59-річна Лілія Сопельник – теща відомого шоумена Сергія Притули, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

У результаті ДТП мати з дитиною отримали важкі травми і були госпіталізовані. Водійка позашляховика пошкоджень не отримала.

Лілія Сопельник є директором і власником декількох компаній. 

Нагадаємо, на Дніпровській набережній, 19-а у Києві водійка Mazda заднім ходом в'їхала в іншу жінку з дитиною, які проходили ззаду. Швидкість руху автомобіля була такою високою, що очевидці припустили, ніби вона переплутала педалі.

У результаті 9-річний Ростислав П. отримав закриту травму живота і грудної клітини й був доставлений в "Охматдит". Його мати Анжела П. отримала струс головного мозку та перелом кісток тазу вона також перебуває в одній із лікарень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. На сьогоднішній день водійка кросовера затримана.

Читайте також: За 50 тисяч доларів бізнесмен «замовив» колишню дружину та доньку (фото)