Події
24 серпня 2019
У Києві відбувся Марш захисників України
Учасники маршу спільно виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців і добровольців
news-image

У Києві з нагоди Дня Незалежності відбувся Марш захисників України, пише «Є!»  з посиланням на unian.ua.

Як передає кореспондент УНІАН, офіційна частина заходу завершилася на Майдані Незалежності. Учасники маршу пройшли від парку Шевченка бульваром Шевченка до Бессарабської площі, потім прийшли на Майдан Незалежності, де провели перформанс на підтримку військовополонених та заспівали Державний Гімн України.

Також, учасники маршу спільно виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців і добровольців. Також відбувся перформанс на підтримку українських політв’язнів. Після цього частина людей пішла на Михайлівську площу для участі у міжконфесійному молебні за полеглими учасники бойових дій. Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, у Марші захисників України у столиці взяли участь близько 12 тисяч людей. За попередніми даними організаторів, у Марші захисників України взяли участь понад 15 тис. осіб.

Читайте також:Політика уряду дозволила довести кількість е-послуг до 128