Україна
27 серпня 2019
Україна потрапила у полон до пекучого антициклону: синоптик дала прогноз погоди до кінця тижня
Незважаючи на ще літню спеку, в атмосфері вже відчувається подих осені.
news-image

Незважаючи на ще літню спеку, в атмосфері вже відчувається подих осені. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише «Є!» з посиланням на Українські Новини

Серпень підбирається до осені потихеньку. Робить він це таємниче і завуальовано. Як ніби температура повітря висока, літня, проте саме поєднання жари і тривалої сухої погоди так висушує і скручує листя в якісь іржаві кандибобери, що сумнівів не залишається - скоро Перше вересня", - написала вона.

За словами синоптика, 27-го серпня погоду України буде визначати антициклон.

І визначати він цю погоду скільки бачить синоптичне око, тобто, ще довго. А це значить, що треба набратися терпіння на бездощів`я і поливати те, що потребуєж поливу", - повідомила Діденко.

Бо сухе повітря з пилом буде домінувати в Україні в найближчий час.

Температура повітря протягом дня становитиме + 26 + 32 градуси, на північному сході і сході очікується + 23 + 27 градусів.

Щоб подихати свіжим повітрям можна гуляти вночі або рано вранці: очікується + 13 + 17, на Півдні + 15 + 21, на північному сході + 10 + 14 градусів.

У Києві вівторок буде сухим і майже спекотним, вдень близько +27 градусів. Зниження температури повітря передбачається в четвер, 29 серпня, однак дощі так і не видно. 

Тому пийте побільше води, поливайте квіти і не забувайте ставити на вулиці мисочки з водою для бездомних тварин. Ще - літо, тому милуємося ним", - радить синоптик.

Читайте також:Гори кличуть: чому українці, поляки та угорці їдуть в Карпати