Резонанс
27 серпня 2019
З'явилися нові деталі щодо ДТП з тещею Притули
Винуватиця ДТП не цікавиться ні станом потерпілих, ні ходом їх лікування.
news-image

Ніхто з родини тещі шоумена Сергія Притули Лілії Сопельник не поцікавився станом здоров'я матері і дитини, які постраждали під час ДТП. Про це повідомив адвокат сім'ї потерпілих Юрій Сухов, пишуть "Вісті", передає «Є!»

Також родина артиста не пропонувала постраждалим фінансової допомоги для їх лікування.

Винуватиця ДТП не цікавиться ні станом потерпілих, ні ходом лікування. Ніхто не пропонував допомоги", - розповів адвокат Юрій Сухов.

Більш того, вже стали поширюватися чутки, що у Лілії міг бути напад, оскільки у неї мало не хвороба Паркінсона.

Зараз серед сусідів її родичі поширюють інформацію, що ногу схопила судома, і вона не могла її прибрати з педалі газу", - стверджує сусід Сопельник Шаміль Алібасов.

За словами автолюбителів, причиною наїзду могла стати неуважність. Швидше за все, вона просто переплутала передачі на автоматичній коробці - замість D перемкнула на R. Але чи так це, можна буде розібратися тільки шляхом експертиз.

Ми вже написали клопотання про проведення ряду експертиз. Але сьогодні ми жодного документа щодо ДТП не бачили. Навіть раптова судома не звільняє водія від відповідальності. Якщо у неї є захворювання, за яким вона категорично не повинна сідати за кермо, а вона сіла, тоді вона ще й порушила ПДР, і в її діях була підвищена небезпека для оточуючих - це все одно, що сісти за кермо п'яним", - зазначив адвокат.

Крім цього, як підкреслює Юрій Сухов, вже почалися дивні речі. Слідчий не сповістив ні потерпілих, ні сторону захисту про те, яку підозру вручено, коли буде обиратися запобіжний захід.

Суд пройшов без нашого відома. Нам не дали можливість викласти свою позицію. Зараз ми готуємо апеляцію на рішення суду з приводу домашнього арешту тільки на ніч. Ми вважаємо, що для неї треба вибрати цілодобовий арешт з носінням браслета", - підкреслив адвокат.
Читайте також: «Переплутала педалі»: винуватицею ДТП з дитиною у Києві виявилася теща Притули