Політика
27 серпня 2019
100 днів президента: у Зеленського повідомили, коли чекати справжніх перемог
За словами Стефанчука, всі найбільші перемоги президента будуть після 29 серпня.
news-image

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук каже, що у перші 100 днів  президентства Володимира Зеленського у влади не було реальних можливостей для проведення змін. Про це він повідомив у коментарі журналістам, передає «Є!» із посиланням на УП.

За його словами, всі найбільші перемоги президента разом із його політичною силою будуть після 29 серпня, коли відбудеться перше засідання новообраної Верховної Ради. Стефанчук пояснив, що за 100 днів президент та  партія "Слуга народу" не мали реальних важелів впливу для здійснення реформ. 

З приводу 100 днів Володимира Зеленського, то я глибоко переконаний, що всі найбільші перемоги ми зможемо побачити після 29 числа, тому що місяць не призначалась інавгурація, потім 2 місяці не було можливості впливу нашої політичної сили на законодавчу та виконавчу владу. Я думаю, це лише початок, хоча перемоги вже є", - зазначив він.

нагадаємо, у червні прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель озвучила план щодо проведення великої прес-конференції на 100 днів президентства Зеленського, "коли будуть певні результати".  

Читайте також: Зеленський визначився з прем’єр-міністром, – джерела