Події
29 серпня 2019
Вони всі були поламані, – очевидець розповів, як витягував людей після вибуху у Дрогобичі (фото, відео)
За словами очевидця, при порятунку всі були у свідомості, однак зі складними травмами.
news-image

Потужний вибух у Дрогобичі зруйнував частину 4-поверхового будинку. 

Під завалами можуть бути ще люди, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Потерпілих з різними ступенями важкості госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню. Рятувальники кілька годин розбирають завали будинку. До них приєдналися три хлопці, які почули звук вибуху та вирішили поїхати вслід за швидкими. Один з них – Ростислав Овчар – прокоментував інцидент 24 каналу. 

Ми діставали їх відразу, з початку самого. Мінімальний хлопок був, ми ще в центрі були. Ми їхали якраз машиною сюди в бік району. Побачили три швидких, вирішили за ними поїхати. Якраз ДСНС тут під'їхало, і ми разом з ними залізли і почали діставати", – сказав очевидець.
Четверо відразу дістали згори, бо їх легко було дістати. А п'яту діставали десь години дві, може три. Бо її плитою зажало. А її мама збоку, коли тільки ми залізли, ще кричала три рази. А потім вже і не кричала. Там її ще так і не дістали, ще лежить, – розповів Ростислав.

вибух у дрогобичі

вибух у дрогобичі

За словами очевидця, при порятунку всі були у свідомості, однак зі складними травмами.

В свідомості всі були. Але поламані. Дитина маленька – може 8 років має – ноги переламані. Вони були в шоці, вони не знали що робиться, дитина взагалі думала, що то на неї сервант впав, – зазначив хлопець.

На питання, чи хтось ще залишився у завалах, очевидець назвав жінку – мати дівчини, яку вони дістали останньою. 

Мертва лежить. Мама тої, що ми дві години витягували. Бо її з того боку з-під плити дуже тяжко дістати. Її дочка – років 18. Вона теж в тяжкому стані. Там плитою так ногу передавило. І хребет...", – пояснив Ростислав.

вибух у дрогобичі

вибух у дрогобичі

вибух у дрогобичі

Потерпілих з різними ступенями важкості госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню.

У медичні заклади Дрогобича госпіталізовано 7 постраждалих, з них 4 дитини віком 6, 9, 12 та 17 років. Двоє постраждалих, з них 1 дитина, перебувають у важкому стані", – вказали в департаменті Львівської ОДА.

 

Читайте також:Під уламками зруйнованого будинку у Дрогобичі знайшли тіла вже вісьмох загиблих