Війна
2 вересня 2019
На Донбасі сьогодні внаслідок обстрілів загинув військовий, – штаб
2 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, не сумісне з життям.
news-image

Окупанти у неділю, 1 вересня, 15 разів порушили режим припинення вогню. При цьому вони застосовували міномети калібру 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброї.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на uatv.ua.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив 8 обстрілів. Бойовики чотири рази вели вогонь біля Водяного, тричі біля Новотроїцького та один раз поблизу Миколаївки.

Сім обстрілів відбулося у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”. Там вороги по два рази відкривали вогонь біля Луганського і Зайцевого, а також стріляли біля Новолуганського, Новотошківського і хутора Вільного.

Втрат за добу з боку військових ОС не було.

Від початку поточної доби, 2 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У результаті обстрілів загинув одинукраїнський військовий.

2 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, не сумісне з життям. Обставини події з’ясовуються робочою групою. Командування Об’єднаних сил висловлює співчуття рідним та близьким загиблого”, – повідомляють у штабі.