Політика
6 вересня 2019
Так помирає демократія: Супрун прокоментувала роботу команди Зеленського
Ексочильниця МОЗ опублікувала фотожабу.
news-image

Колишня в.о. глави Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун розкритикувала роботу команди президента Володимира Зеленського. Своє невдоволення вона висловила на сторінці в Facebook, передає «Є!»

Прийшовши до влади, Володимир Зеленський анонсував більше публічності. Президент обіцяв новий формат спілкування з журналістами. Зате інтерв'ю дають колегам з кіно, а не журналістам, а засідання уряду закривають для преси і навіть для проведення трансляції", - пише вона.

Супрун наголосила, що публічними повинні бути не тільки засідання Кабміну і Верховної Ради, а й усіх комітетів, на яких обговорюються закони і нормативні акти.

Не перетворювати в шоу подібні заходи - це питання не до трансляції або присутності преси, а до організації роботи і конкретних процедур і регламенту", - додала вона.

На її думку, зараз у всіх гілках влади "відбувається цунамі порушень процедур і спроби продати штампування законів за активну роботу".

Згортання відкритості у висвітленні роботи ключових державних органів - це крок до диктатури, а не до ефективної роботи", - резюмувала вона і опублікувала фотожабу.