Війна
13 вересня 2019
На Донбасі бойовики 23 рази порушили «режим тиші», один військовий загинув
Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий загинув.
news-image

Минулої доби на Донбасі бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військових та застосовували зброю заборонених калібрів. Про це повідомляє штаб ООС, пише «Є!» з посиланням на 112

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 15 разів порушили "режим тиші". З гранатометів різних систем та стрілецької зброї вони обстріляли позиції поблизу Пищевика; з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї - біля Водяного; з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї - в районі Новогнатівки; зі стрілецької зброї - поблизу Верхньоторецького, Лебединського, Гнутово та Широкиного; з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї - біля Авдіївки. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти 8 обстрілів обстріляли позицій українських військових. З мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї вони обстріляли позиції біля Зайцевого; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї - біля Новгородського; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї - в районі Кримського; з мінометів калібру 82 мм - в районі Травневого, Луганського та Майорського. 

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий загинув.

З початку доби бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Новотроїцького та Зайцевого.

Читайте також:ООС: 9 обстрілів, один військовий поранений