Економіка та бізнес
14 вересня 2019
Гончарук пояснив, в який спосіб він збирається досягти «найшвидших темпів зростання економіки» (відео)
Гончарук вважає за необхідне скасувати існуючі сьогодні, за його словами, природні монополії у залізничних перевезеннях та в електромережах.
news-image

5-8% щорічного зростання ВВП або загалом 40% за п'ять років роботи нового уряду можна досягти за рахунок вільного руху капіталів й позбавлення вирішального впливу олігархічних груп на економіку.

Про це вранці у суботу, 14 вересня 2019 року, заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на форумі YES-2019 у Києві, передає Еспресо.TV, пише «Є!».

Для капітала не існує кордонів", - наголосив очільник уряду й запевнив, що він обіцяє якнайширше залучення до України іноземних інвестицій та їхній захист від рейдерства.

Окрім того, Гончарук вважає за необхідне скасувати існуючі сьогодні, за його словами, природні монополії у залізничних перевезеннях та в електромережах.

Завдання зростати на 40% - це не моє завдання, це не завдання президента. Це наше завдання, шановні українці", - підсумував він.

Нагадаємо, уряд Гончарука збирається до кінця поточного 2019 року запустити в Україні ринок землі сільськогосподарського призначення.

Читайте також:Долар у понеділок обвалиться: найнижчий курс за останні тижні