Суспільство
18 вересня 2019
Звільнення полонених - це і особистий внесок Медведчука, який доклав для обміну чимало зусиль, - Рабин Києва
Рабин також упевнений в тому, що Віктор Медведчук діяв, керуючись виключно міркуваннями гуманізму і прагненням до миру.
news-image

Саме завдяки голові Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктору Медведчуку вдалося довести до щасливого кінця процес звільнення 35 утримуваних Росією українців, пише «Є!» з посиланням на сайт політичної партії.

Про це заявив головний рабин Києва Йонатан Біньямін Маркович, звернувшись до народного депутата IX скликання Віктора Медведчука і привітав його з такою важливою для України подією.

Дозвольте щиро привітати Вас зі звільненням 35 українських полонених і подякувати за Ваш особистий внесок у цю благородну подію. Процес звільнення полонених був довгим і складним. Ваша участь в ньому тривала чимало років. Саме завдяки Вашим зусиллям - Вашим особистим контактам з президентом Росії Володимиром Путіним, Вашим багаторазовим візитам в Росію, зустрічам і переговорам - цей процес вдалося довести до щасливого результату», - зазначив посланник Любавичського Ребе Йонатан Біньямін Маркович.

Рабин також упевнений в тому, що Віктор Медведчук діяв, керуючись виключно міркуваннями гуманізму і прагненням до миру.

Люди оцінять Ваш внесок в їх звільнення - і сьогодні, і в історичній перспективі», - додав Йонатан Біньямін Маркович.

Раніше голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук заявляв, що наступним етапом в питанні миру в Україні має стати остаточне врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін утримуваних Росією і Україною осіб.

Читайте також:Зі звільненими з полону моряками працюють психологи та капелани