Політика
23 вересня 2019
«Не мовчіть!»: Зеленський закликає українців повідомляти про корупцію на «гарячу лінію»
Президент наголосив, що шлях України до успіху — "це дорога з двостороннім рухом".
news-image

Президент Володимир Зеленський закликав українців повідомляти про випадки корупції на "гарячу лінію" Національного антикорупційного бюро. Відеозвернення глави держави опубліковане на його сторінці у Facebook, передає «Є!»

Ми ніколи не подолаємо корупцію, якщо ви будете заплющувати на неї очі. Вимагають хабар? Пропонують «відкат»? Будь ласка, не мовчіть! Звертайтеся на "гарячу лінію" НАБУ – 0 800 503 200. Кожен із вас може почати змінювати країну вже сьогодні!” - підкреслив президент.

Зеленський переконаний, що шлях України до успіху — це дорога з двостороннім рухом, та запевнив, що влада буде працювати чесно. Водночас він наголосив, що неможливо відродити економіку, якщо люди не платитимуть податки. За його словами, це стосується кожного — від олігарха до водія таксі.

Також президент закликав пам’ятати, що Європа починається не з державного кордону, а з недопалка, який летить у смітник; з пристегнутого паска безпеки; з оплачених комунальних послуг та податків; з відмови на пропозицію на тендері “нагнути” державу.

Дорогі українці, я часто закликав вас узяти участь у якомусь челенджі або флешмобі. Зараз настав час для наймасштабнішого. Взяти участь може кожен громадянин України. Для цього не потрібно записувати ніяких відео, не потрібно ставити ніяких хештегів. Потрібно тільки одне — жити за законом”, - наголосив Зеленський.