Війна
1 жовтня 2019
Доба в ООС: Бойовики 19 разів порушували «режим тиші», одного військовика поранили
Від початку поточної доби бойовики двічі порушили "режим тиші".
news-image

Минулої доби на Донбасі один український військовик зазнав поранення. Бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, зенітної установки, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє штаб ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил. З мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстріляли Водяне; зі стрілецької зброї - Новотроїцьке; з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї - Новомихайлівку; з ручних протитанкових гранатометів - Лебединське; зі стрілецької зброї - Опитне та Мар'їнку.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ 8 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовиків. Під вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, зенітної установки та станкового протитанкового гранатомета потрапила Новозванівка; з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї - Зайцеве; з міномета калібру 82 мм та автоматичного гранатомета - Шуми; зі станкового протитанкового гранатомета - Луганське; з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї - Травневе; з міномета калібру 82 мм - Світлодарськ.

Від початку поточної доби бойовики двічі порушили "режим тиші".

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли Новолуганське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" під вогонь потрапило Новотроїцьке.

Втрат та поранених серед українских військовиків сьогодні немає.

Читайте також:На Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинула дівчина-боєць ЗСУ (фото)