Війна
3 жовтня 2019
Осінній призов до ЗСУ: в штабі зробили важливе уточнення
Призовники та військові, що проходять строкову службу, не залучаються до виконання завдань в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі.
news-image

Призовники та військові, що проходять строкову службу, не залучаються до виконання завдань в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це заявили в прес-службі Оперативного командування "Північ", пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

Як зазначається, брати участь в ООС можуть лише ті військовослужбовці, які пройшли відповідну підготовку, підписали контракт з ЗСУ і висловили бажання служити в одній з бойових бригад.

Також з приводу призову повідомляється, що в разі отримання повістки, громадянин зобов'язаний в будь-якому випадку з'явитися до військкомату для уточнень даних і проходження медкомісії.

Якщо повістка не надійшла, вам треба з'явитись до військового комісаріату самостійно, в 10-денний термін з дня оголошення призову (нині - з 1 по 10 жовтня 2019 року). Явка до військкомату не означає автоматичної відправки до війська. Питання відправки вирішується індивідуально по кожному призовнику, з урахуванням наданих відомостей та заявок від ЗСУ, НГУ та інших силових структур України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок, 1 жовтня, стартував осінній призов в армію, куди в цьому році планують призвати близько 15 000 осіб.

Читайте також:В Україні стартував осінній призов: планують призвати 15 тисяч 200 осіб