Події
7 жовтня 2019
На Донеччині іноземець вбив 14-річну дівчину
Поліція перевіряє факт зґвалтування дитини.
news-image

У Костянтинівці Донецької області поліція разом з жителями понад 20 днів шукали дівчинку, яка не повернулася додому з прогулянки. Тіло дитини знайшли біля водойми в очереті, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

15 вересня до поліції звернулася жителька Костянтинівки із заявою про зникнення доньки Ірини Лисенко. Поліцейські організували масштабні пошуки дитини. 

Упродовж  тривалого часу працівники поліції, представники доданих сил та громадськості цілодобово прочісували місто. Крім того, відпрацьовувалися сусідні населені пункти та прилеглі до них території. 

Поліцейські  обшукали кожен колодязь, кожну канаву, обійшли кожне подвір’я та перевірили всіх раніше судимих громадян і осіб без постійного місця проживання. Під час слідчих та розшукових заходів оперативники встановили обставини зникнення дитини та вийшли на її вбивцю.

Так, у день зникнення дівчина доїхала на таксі до центра міста, де познайомилась зі своїм вбивцею. 39-річний чоловік пригостив її, заманив до водойми та наніс декілька ударів ножем у шию. Аби приховати сліди злочину, він заховав тіло дівчини в очереті у воді та прикрив гіллям, а ніж викинув у воду", - йдеться в повідомленні поліції.

Поліція затримала зловмисника. Ним виявився громадянин Молдови, раніше судимий за розбійний напад.

Тіло потерпілої спрямовано на експертизу. Поліція перевіряє факт зґвалтування дитини.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства, що карається позбавленням волі на строк до 15 років. 

Читайте також: У Рівному оголосили в розшук маніяка-педофіла, який напав на дівчину (фото)