Резонанс
8 жовтня 2019
В «Народному фронті» прокоментували арешт Пашинського
У політсилі вважають, що апеляційний суд повинен скасувати це рішення.
news-image

Рішення Печерського суду Києва про взяття під варту Сергія Пашинського партія «Народний фронт» розцінює як політично мотивоване та таке, що не має нічого спільного з реальним об’єктивним правосуддям. Про це йдеться в заяві на сайті політсили, передає «Є!»

У "Народному фронті" вважають, що ситуація, що склалася - "це повернення політичного переслідування і правосуддя часів Януковича".

Нагадуємо, що кримінальна справа проти Сергія Пашинського була розслідувана та закрита. Однак знову була відкрита з політичних підстав з метою переслідування Сергія Пашинського за його участь у Революції гідності та протидії російській агресії", - зазначено в заяві.

У політсилі вважають, що апеляційний суд повинен скасувати це рішення.

«Народний фронт» нагадує: практика політичних переслідувань часів Януковича закінчилася крахом для тодішнього режиму та застерігає від її повторення", - йдеться в заяві партії.

Нагадаємо, Сергій Пашинський тричі проходив до Верховної Ради за списком партії «Батьківщина», а на парламентських виборах 2014 року - за списком партії Арсенія Яценюка «Народний фронт». У попередньому складі парламенту Пашинський очолював Комітет із питань національної безпеки і оборони. Його ім’я згадували в контексті кількох корупційних скандалів. Свою причетність до корупційних схем Пашинський завжди заперечував.

Читайте також: Портнов після арешту Пашинського має намір домагатися арешту Порошенка