Події
8 жовтня 2019
Найголовніше за день: загибель керівників поліції, добровольці хочуть зайняти залишені позиції ЗСУ, Ткаченко претендує на посаду голови КМДА
Читайте про найактуальніші новини за сьогодні.
news-image

Журналісти «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 8 жовтня.

Під Миколаєвом загинули керівники поліції регіону

Сьогодні вранці на автодорозі «Херсон - Миколаїв» поблизу с. Шевченкове Миколаївської області у результаті ДТП загинули керівники поліції регіону  - заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Сергій Сидоренко та т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП, підполковник поліції Володимир Іллічко, які їхали у напрямку м. Миколаїв.

ДТП сталася внаслідок зіткнення автомобілів Тоyота та Lexus.

Обом загиблим було по 39 років.

Добровольці мають намір зайняти залишені позиції ЗСУ

Добровольці займуть позиції ЗСУ у разі відведення військ на Донбасі. Про це заявив заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт.

Як головнокомандувач, президент, звичайно, може віддавати наказ про відвід, про демілітаризовану зону, а ми заявляємо: ми з війни не підемо. Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі осіб", - заявив він, зазначивши, що добровольці не віддадуть "жодного метра української землі".

Ткаченко підтвердив, що претендує на посаду голови КМДА

Екс-генеральний директор телеканалу 1+1, народний депутат від Слуги народу Олександр Ткаченко підтвердив, що претендує на посаду голови Київської міської держадміністрації.

Проте він зауважив, що остаточне рішення у цьому питанні - за президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також: Лукашенко вважає, що Зеленського залишили сам на сам із важким тягарем