Політика
8 жовтня 2019
Олена Зеленська планує просувати проекти для покращення харчування у школах та дитсадках
В Україні планують розробити програму профілактичної підтримки дітей, залучивши до цього Олену Зеленську
news-image

Дружина президента України Олена Зеленська заявила, що буде намагатися просувати проекти для покращення дитячого харчування у школах та дитячих садочках. Про це повідомляє пес-служба президента, пише «Є!»  з посиланням на 112.ua

Зеленська сподівається на підтримку педіатрів у популяризації ідеї здорового харчування. 

Минулого тижня у нас відбулася перша зустріч із представниками органів державної влади, що мають долучитися до дій заради змін у системі шкільного харчування, – міністрами, представниками профільного комітету Верховної Ради з освіти, Держспоживслужби та експертами з дитячого харчування. Зустріч відбулась у форматі круглого столу, і ми зрозуміли, що ця тема є дуже цікавою для всіх. Ми вже маємо перший план дій", – сказала Олена Зеленська.

Директор Інституту педіатрії, акушерства та гінекології закликав розробити програму профілактичної підтримки дітей, залучивши до цього Олену Зеленську. При цьому він зазначив, що реалізовувати програму необхідно під патронатом дружини президента.

 Раніше перша леді України Олена Зеленська заявила, що нині ведеться розробка стратегії щодо покращення здоров’я майбутніх поколінь, увага приділяється підтримці спорту і розвиткові культурної дипломатії.