Політика
11 жовтня 2019
Зеленський представив нового керівника Одещини
Новий очільник регіону пообіцяв зробити усе можливе, щоб Одещина стала "перлиною біля моря".
news-image

Президент Володимир Зеленський сьогодні в Одесі під час урочистостей з нагоди Дня захисника України представив нового очільника Одеської обласної державної адміністрації Максима Куцого, передає «Є!»

Дуже хвилююча мить для мене. Хотів би привітати з наступаючим святом усіх захисників України. Пане президенте, хочу подякувати вам за кредит довіри. Хочу подякувати своїй дружині і синові за те, що вони вірять у мене і надихають на такі рішучі кроки. Хочу, щоб мій син і всі новонароджені діти через деякий час жили у квітучій і заможній Україні", - сказав у своїй промові Куций.

Крім того, Куций пообіцяв зробити усе можливе, щоб Одещина стала "перлиною біля моря".

Він також запевнив, що двері його кабінету будуть завжди відкриті, і закликав усіх приходити до нього, щоб вирішувати проблеми регіону і робити країну кращою разом.    

Нагадаємо, 9 жовтня Кабінет міністрів погодив кандидатуру Максима Куцого на посаду голови Одеської державної адміністрації.

Відомо, що Куцому 36 років. Вищу освіту він здобув у Національній академії внутрішніх справ України. Деякий час після випуску працював в структурах МВС. Підприємець, працював у банківському секторі, перед призначенням – власник і директор інвестиційної компанії. 

Як пише РБК, згідно з декларацією Куцого, у 2018 році він заробив 3,7 мільйона гривень, у тому числі майже 2 мільйони грн від підприємницької діяльності.

Читайте також: Лукашенко закликав підтримати Зеленського