Давид Арахамія заявив, що грошей на відновлення Донбасу немає
“Мама не горюй”: Арахамія заявив, що грошей для відновлення Донбасу немає
news-image
Пов’язаних витрат з реінтеграцією Донбасу – мама не горюй. Обчислюються, напевно, десятками мільярдів. У американського уряду була нездійснена ініціатива щодо реінтеграції Палестини з фондом в 50 млрд доларів на три роки. Я думаю, що у нас суми можуть бути вище”, – сказав Арахамія.

Він додав, що питання про фінансування відновлення Донбасу правильне, але передчасне.

Коли повернемо контроль над територіями, тоді і треба буде шукати джерела фінансування”, – сказав голова “Слуги народу”.

Крім того, Арахамія зазначив, що процес щодо Донбасу буде довгим, тому провести переговори про фінансування відновлення Донбасу наразі неможливо.

Навіть якщо трапиться Нормандія, нам в один день не скажуть: “Все, забирайте Донбас”. Переговорний процес буде довгим. Ми ж розуміємо, що у нас грошей на відновлення Донбасу немає. Десь доведеться брати. Ви зараз можете провести політичні переговори з партнерами про фінансування Донбасу, якщо на столі немає реалістичного плану? Неможливо. Інакше ми ризикуємо перетвориться в інститут стратегічних досліджень, яких безліч. У нас буде велика і сильна група експертів, коли з’являться якісь намітки на вирішення ситуації”, – додав він.

Про це передає пише «Є!»  з посиланням на Vgolos.

Читайте також:Бойовики ОРДЛО сигналізували про готовність до розведення сил, - ОБСЄ