Київ
16 жовтня 2019
У Києві у хлопця вилучили сім мільйонів фальшивих гривень
У ході обшуку правоохоронці знайшли за місцем проживання шахрая близько 7 млн ​​фальшивих гривень та обладнання для їхнього виготовлення.
news-image

Правоохоронці встановлюють можливих учасників злочину та аналогічні епізоди в інших районах Києва. У Києві за підозрою у валютному шахрайстві затримали 22-річного жителя столиці, пише «Є!» з посиланням на Корресндент.

Він намагався купити долари через оголошення на сайті. Під час обшуку в його будинку виявили 7 млн ​​фальшивих гривень, повідомила напередодні столична прокуратура. Зазначається, що хлопець розмістив на одному із сайтів оголошення про купівлю іноземної валюти, на яке відреагував потерпілий.

Під час зустрічі в автомобілі підозрюваного потерпілий продемонстрував наявність 15 тисяч доларів для обміну. Але коли шахрай передав йому гривні, чоловік виявив, що гроші підроблені.

Тому обмін не відбувся, а зловмисника знайшли за гарячими слідами. У ході обшуку правоохоронці знайшли за місцем проживання шахрая близько 7 млн ​​фальшивих гривень та обладнання для їхнього виготовлення.

За даним фактом зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтями про замах на злочин і шахрайство (ч.3 ст.15, ч.3 ст.190 КК України). Слідчі дії тривають.

Правоохоронці встановлюють можливих учасників злочину та аналогічні епізоди в інших районах Києва.

Читайте також:Як розпізнати фальшиві банкноти 500 гривень (відео)