Київ
18 жовтня 2019
Корпорація «Укрбуд» опублікувала фото будівельних робіт в ЖК SOLAR CITY
Зазначений будинок - це колишній недобуд, зобов'язання закінчити який взяла корпорація «Укрбуд».
news-image

Корпорація «Укрбуд» відзвітувала про хід будівельних робіт в ЖК SOLAR CITY, опублікувавши фото з будмайданчика на офіційному сайті компанії, пише «Є!».

У першому 21-поверховому будинку житлового комплексу SOLAR CITY, який будується корпорацією« Укрбуд» в Святошинському районі, тривають роботи по розводці внутрішніх мереж: водопостачання, опалення, каналізації. На сьогодні вони завершені приблизно на 45-50%. Раніше в будинку була закінчена кладка стін, і тепер ведуться штукатурні роботи в місцях загального користування. Вони виконані на трьох нижніх поверхах першої з двох секцій», - повідомили в компанії.

Зазначений будинок - це колишній недобуд, зобов'язання закінчити який взяла корпорація «Укрбуд». Попередні забудовники не змогли реалізувати проект до кінця, і будівельні роботи на ньому довгий час були заморожені.

Близько 120 київських сімей, які вклали свої кошти в будівництво, не могли дочекатися обіцяних квартир більше десяти років. Тепер же роботи активно тривають, а сам будинок став частиною сучасного ЖК SOLAR CITY від «Укрбуд», - йдеться в повідомленні.

Тим часом, у другому 33-поверховому будинку житлового комплексу тривають монолітно-каркасні роботи. Вони ведуться на рівні тринадцятого поверху, а цегляна кладка - на рівні шостого. У третьому 13-поверховому будинку монолітчики працюють на восьмому поверсі.

Варто відзначити, що SOLAR CITY - це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу, що складається з чотирьох житлових будинків з приміщеннями соціально-побутового та комерційного призначення. Він розташований в декількох хвилинах ходьби від станції метро «Житомирська». Поруч з будинками розмістять підземні і наземні паркінги, зелені зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики.

У корпорації підкреслюють, що кожна квартира в ЖК SOLAR CITY облаштована системою «розумний дім» CLAP, ексклюзивно представленої в житлових комплексах корпорації «Укрбуд».

За допомогою системи CLAP можна в один дотик включити сигналізацію, дистанційно прийняти виклик на домофон і впустити гостей в будинок, стежити за рівнем температури в приміщенні, налаштовувати режими опалення і навіть оплачувати рахунки онлайн. Використання системи дозволяє економити до 40% коштів щомісяця на оплату комунальних послуг.

Відзначимо, «Укрбуд» періодично інформує своїх інвесторів про хід будівництва на різних об'єктах. Так, нещодавно в компанії відзвітували про роботи в житловому комплексі GENESIS в Солом'янському районі столиці.

Також корпорацією був представлений відеозвіт з будмайданчика ЖК LAKE HOUSE в Оболонському районі.

Читайте також:В Україні найближчим часом збираються побудувати космодром