Резонанс
21 жовтня 2019
«Соромно»: гендиректор хору Верьовки прокоментував скандал з номером про Гонтареву
Корінець вибачився перед Гонтаревою.
news-image

Генеральний директор Національного хору імені Г.  Верьовки Зеновій Корінець заявив, що рішення співати з "Кварталом 95" про підпал будинку Гонтаревої, приймав сам, і що йому за це соромно. Про це він сказав в коментарі "Українській правді", передає «Є!»

Це неправильне рішення моє було. Не колективу, бо колектив не дуже хотів брати участь у цьому заході", - сказав він.
Вони (хор, – ред.) там співали кілька пісень. „Несе Галя волю", інше. Нам запропонували цю пісню зробити з Євгенієм Кошовим. У нас точилася розмова така, бо я сам відчував, що це непристойний тест стосовно Валерії Олексіївни. Але нам сказали: "Ну, бачте, ми тут і Коломойського стібаємо, і президента, і депутатів, і наших депутатів. Ми це все робимо 20 років, сміємося (над чиновниками, – ред.), і тут нічого такого немає. Цю тему обговорюють". Мені неприємно, звичайно, це було неправильне рішення. Але це вже сталося. Я вибачаюся перед Валерією Гонтаревою". - уклав Корінець.

Нагадаємо, гумористи студії «Квартал 95» у новому випуску «Вечірнього кварталу» висміяли підпал будинку ексочільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої. У музичному номері взяв участь Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки. Разом з актором «Кварталу» Євгеном Кошовим співаки виконали пісню, названу гумористами «Горіла хата».

Читайте також: «Квартал 95» і хор Верьовки жорстко висміяли Гонтареву: спалахнув скандал (відео)