Події
21 жовтня 2019
Через жарт коміків «Вечірнього кварталу» гривня впала в п'ять разів, - прес-служба «Квартал 95»
Номер за участю хору ім. Верьовки "Квартал 95" назвали політичною сатирою
news-image

"Студія Квартал-95" відреагувала на інформаційний сплеск навколо їх недавнього номеру за участю хору ім. Верьовки, в якому був висміяний підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої. Про це повідомляє прес-служба "Кварталу" в Facebook пише «Є!» . 

Так було, є і буде. Це гостра політична сатира. І навіть якщо це не подобається деяким політикам. По суті, саме вони, точніше, їхні дії дають нам привід для такої сатири. Ми дякуємо хору імені Вірьовки, і нам шкода, що заслужений колектив незаслужено опинився в епіцентрі інформаційної атаки", - сказано в заяві прес-служби "Квартал-95".

Коміки відреагували на інформаційний сплеск навколо свого номера після того, як міністр економічного розвитку Тимофій Мілованов заявив, що подібні виступи "Кварталу" негативно впливають на інвестиційний клімат України.

Звертаємося до міністра економіки Тимофія Мілованову. Бажаємо успіхів, економічного зростання і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете в цьому впевнено звинуватити нас. Погодьтеся, дуже обґрунтовано буде звучати теза: через жарти коміків Вечірнього кварталу гривня впала у п'ять разів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:Тренер «Ліги сміху» Сивохо займатиметься Донбасом в РНБО