МАУ відмовиться від рейсів до Мінська, Риги та Амману
Повітряне сполучення між Києвом і Пекіном також буде призупинено.
news-image

В зв’язку з нерентабельністю авіакомпанія МАУ зупиняє виконання рейсів з аеропорту Бориспіль в Амман, Мінськ та Ригу, перельоти між Києвом та Пекіном також будуть призупинені. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії, передає «Є!»

Як заявляють в МАУ, скорочення програми перельотів обумовлено негативною рентабельністю рейсів і необхідністю облітати територію Російської Федерації.
 

Такі зміни набудуть чинності з 16 листопада і діятимуть аж до вироблення урядом України ефективного рішення зі створення рівних конкурентних умов для українських та іноземних перевізників при виконанні рейсів з обльотом території Російської Федерації",- заявляють в прес-службі МАУ.

Повітряне сполучення між Києвом і Пекіном також буде призупинено, а частотність польотів за маршрутом Київ – Бангкок – Київ знижено до 3 щотижневих рейсів.

Авіакомпанія запропонує пасажирам зміну маршруту перевезення або повернення вартості квитка, якщо зміна маршруту є неможливою або пасажир відмовляється від альтернативного рейсу.

Водночас, частотність польотів між Києвом і Брюсселем, Копенгагеном, Стокгольмом, Краковом і Мадридом зросте до щоденної.

Також МАУ продовжуватиме регулярне повітряне сполучення між містами України, з’єднуючи столицю з Одесою, Харковом і Львовом двома рейсами на день, а з Дніпром, Херсоном, Чернівцями, Запоріжжям та Івано-Франківськом – щодня.

Читайте також: Аеропорти вимагають скасувати преференції на аеронавігаційне обслуговування «Борисполя»