Політика
26 жовтня 2019
Плачкова: Встановлення миру в країні гальмує незрілість влади в прийнятті сміливих рішень
За останніми соціологічними даними, найбільшим прагненням українців залишається встановлення миру
news-image

Про це народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Тетяна Плачкова заявила в ефірі телеканалу NEWSONE, інформує «Є!», з посиланням на zagittya.com.ua.

Зокрема, вона наголосила, що за останніми соціологічними даними, найбільшим прагненням українців залишається встановлення миру. Відсоток людей, що саме так відповіли на запитання соціологів, фактично співпадає з відсотком виборців, які обрали президентом Володимира Зеленського. Проте з огляду на дії влади не зрозуміло, яким чином вона забезпечуватиме головне очікування українців.

Президенту слід усвідомити: люди, які за нього голосували, сьогодні наголошують, що питання миру для них найголовніше. Проте за штучними інформаційними приводами його відводять на другий план. Складається враження, що всі ці натяки на «плани Б», «В», постійні зміни в позиції є бажанням приховати розгубленість і відсутність виразної стратегії мирного врегулювання, - зазначила народний депутат.

Вона також підкреслила, що влада має скористатися можливістю, яку здатні  забезпечити представники ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ у веденні конструктивного діалогу з вирішення мирного питання.

Як і влада, опозиція теж є вибором українського народу. І вона робить все, аби захистити інтереси українців. Якщо в опозиції є можливості у забезпеченні прямого діалогу задля встановлення миру, владі доцільно використати їх задля України і українців. Однак незрілість владної команди у прийнятті сміливих рішень гальмує ці процеси, - резюмувала Тетяна Плачкова.
Читайте також: Плачкова: В залежності від кількості дітей в сім'ї повинна збільшуватися держдопомога при народженні дитини