Інтернет
1 листопада 2019
Цукерберг заборонить рекламу в Facebook
Таке рішення ухвалене через критику політики Facebook
news-image

Facebook найняла спеціальну компанію, щоб перевірити факти на своїй платформі і змінити політику, дозволяє показувати рекламу, що містить неправдиві відомості про політичну ситуацію у світі, пише «Є!» з посиланням на znaj.  

Про це повідомляє CNN. Lead Stories – одна з організацій по перевірці фактів, найнята Facebook після виборів 2016 року, щоб допомогти вирішити проблему дезінформації в соцмережі.

Головний редактор Lead Stories Алан Дюк заявив, що наступного тижня планується виступ з пропозицією про перевірку фактів компанії в штаб-квартирі Facebook.

Існує нагальна необхідність у справедливому методі виявлення кричуще фальшивих політичних публікацій у 2020 році. Наш досвід перевірки фактів показує мені, що надто багато людей швидко піддаються дезінформації", - зазначив Дюк.

 Уточнюється, що таке рішення було прийнято на тлі зростаючої критики політики Facebook щодо реклами політиків. Нагадаємо, Facebook верифікував сторінку Аксьонова в якості глави Криму, чим, по суті, визнав  російський статус окупованого півострова.

Читайте також:Цукерберг звинуватив Росію, Іран і Китай у втручанні в майбутні вибори США