Україна
4 листопада 2019
Найголовніше за день: затвердження проекту держбюджету-2020, затвердження закону про судову реформу та листування Тищенка з пранкером
Читайте про найголовніші події дня, 4 листопада.
news-image

Журналісти «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 4 листопада.

Затвердження проекту держбюджету-2020

Кабінет міністрів затвердив на позачерговому засіданні 3 листопада проєкт державного бюджету на 2020 рік до другого читання у Верховній Раді.

У проєкті бюджету врахували висновки парламенту та рішення Ради національної безпеки та оборони щодо розподілу коштів на інвестпроєкти.

Зеленський підписав закон про судову реформу, який критикував ЄС

Президент Володимир Зеленський підписав закон про діяльність органів суддівського врядування, який критикували ЄС і Канада. 

Закон скорочує склад Верховного суду з 200 до 100 суддів, запроваджує новий порядок формування Вищої кваліфікаційної комісії суддів, створює при Вищій раді правосуддя комісію доброчесності та етики.

Листування Тищенка з пранкером

ЗМІ опублікували листування нардепа Тищенко з пранкером “Джокером”.

Джокер представляється Тищенко генеральним прокурором і починає вести відверту задушевну розмову про світські і політичні події. Джокер представляється Тищенко генеральним прокурором Русланом Рябошапкою. І починає вести з ним відверту задушевну розмову про світські і політичні події.

Читайте також:Рабінович: Яременко повинен піти з ВР, а не представляти українську дипломатію