Суспільство
5 листопада 2019
Підкати до дівчат. Хлопець як батько. Що думають про це дівчата (відео)
Читайте думки дівчат у нашій новині.
news-image

Сьогодні ми дізнаємось з яких слів хлопці починають знайомство з дівчатами й чи правда що останні обирають собі пару по образу свого батька. Кореспондент «Є!» Олег Черешня запитав про це у перехожих дівчат. А в кінці відео вас знову чекає приємний сюрприз — Олег підкаже, як знайти заховані нами гроші.

Мені говорили щось типу "привіт", починали питати куди йдеш, звідки, в такому роді. Все дуже просто. Я лояльно відповідаю. Мені не тяжко сказати своє ім'я, тому що складається такий стереотип і чоловіки бояться підходити до дівчат. Потім дівчата від цього страждають. Тому мені не тяжко сказати своє ім'я хоч я й одружена і не знаходжусь в активному пошуку", - поділилась досвідом жінка.
 Привіт. Ти така красива познайоммося". Такого роду. Якщо пишуть в інстаграм – не відповідаю. Не люблю знайомитись в інтернеті. Якби прийшов лист на пошту – відповіла б швидше за все", - сказала дівчина.
Ой близнючки можна фото зробити як ви в інстаграм підписані з різних слів по різному закінчувалось. З деякими до сих пір спілкуємось. Хлопцями ми не обмінювались. Не хотім підставляти хлопців", - відповіли сестри-близнючки.

Також кореспондент запитував чи правда, що хлопці у дівчат дуже схожі на батьків дівчат. Ось що він почув:

Так. Я думаю це пов’язано з тим, що дівчата в дитинстві дуже відчувають свого батька і в майбутньому стараються знайти схожого. Але це не завжди добре. Тому що є не дуже добрі відносини в сім'ї й дівчина підсвідомо шукає такі ж, такого ж тата. Краще від цього позбутись. Я б хотіла чоловіка не схожого на мого тата", - поділилась думками перехожа.
У мене більше смак по брату пішов",- сказала дівчина.
Я б так не сказала. Тому що, по перше, це хлопці нас обирають., а потім і ми. Я б не сказала що вони схожі на батька. Хоча хотілося б, щоб попалось таке щастя", - сказала дівчина.
Думаю що так. Приблизно. Якщо не батька то хоча б мужчину, якого дуже поважаю. Який є авторитетним. Це мамин брат. Я завжди шукаю риси які є в ньому – розум кмітливість порядність", - поділилась думками перехожа.
Це не правда. Ми обираємо або схоже або краще. В даному випадку краще. Навіщо шукати таке саме, якщо можна знайти краще", - відповіла дівчина.
Хлопці будьте сміливішими та не таким банальними. Дівчата не обирають хлопців по образу батька. Вони обирають щось краще.", - порадив кореспондент.

Ще більше думок — дивіться у нашому відео.А ще у нас сюрприз для уважних читачів. Шукайте гроші за підказками.

Читайте також:На батьківщині Богдана Хмельницького відбудеться фестиваль «Холодний Яр»