Політика
7 листопада 2019
У будинку власника «Прямого» Макеєнка проходять обшуки
Сьогодні, 7 листопада, у будинку колишнього нардепа та нинішнього формального власника телеканалу "Прямий" Володимира Макеєнка проходять обшуки .
news-image

Обшуки проходять буцімто у рамках розслідування справи про можливе фінансування Макеєнком телевізійного каналу "Прямий", використовуючи належні йому і його синові офшорні компанії Tolbell Holdings Limited (Кіпр), Makwell International Sa (Панама), Oltenor Capital Limitad (БВО) і Cresendo International Limited (Гонконг), пише «Є!» з посиланням на depo.ua.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на власні джерела.

Зазначимо, що раніше про ймовірне фінансування екснардепом "Прямого" повідомив юрист Андрій Портнов у своєму Telegram-каналі.

Друзі, вчора я пообіцяв розкрити нові деталі діяльності злочинної організації Порошенко. Два місяці тому ми направили правоохоронцям результати нашого неофіційного розслідування про люксембурзьких рахунках спільника Порошенко з відмивання офшорних доходів, Володимира Макеєнка, який формально оформив на себе на Кіпрі акції "Прямого", який досі належить Порошенку", – написав Портнов 24 жовтня.

Зазначимо, що ще у серпні Портнов оприлюднив рахунки Макеєнка.

Нагадаємо, дещо раніше юрист Андрій Портнов заявив, що Петро Порошенко увыйшов у змову з нинішнім формальним власником каналу Володимиром Макеєнком і провів з ним угоду, оформивши на нього як на підставну особу акції телеканалу "Тоніс", який потім був перейменований в телеканал "Прямий".

 

Читайте також:«Пане Президенте, звільніть чьорта-Портнова!» - Володимир Цибулько