Політика
12 листопада 2019
Рабінович - представникам МВФ і Сороса: Хрін вам, а не землю України!
Вадим Рабінович звернувся з парламентської трибуни до Володимира Зеленського та його молодої команди в зв'язку з їхнім наміром відкрити ринок землі.
news-image

Народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович 12 листопада звернувся з парламентської трибуни до Президента Володимира Зеленського та його молодої команди в зв'язку з їхнім наміром відкрити ринок землі, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Дотримуючись Регламенту і закону України, Вадим Рабінович українською мовою заявив: 

Дідька вам лисого, панове, а не землю України! Ми не дамо її продати!»

Так, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» назвав сьогоднішній день - «вирішальним днем ​​у історії новітньої України».

Багато бід бачила наша земля. Але такого, щоб її продавали - такого ще не було. Різні «попередники» розкрадали заводи, фабрики, знецінювали гривню. Але тепер до влади прийшла нова команда з новими креативними заморочками. Одна з них - продати землю України, а потім красиво всім розповісти, як добре ми будемо жити після її продажу іноземцям», - заявив політик.

Народний депутат нагадав своїм колегам заклик президента Володимира Зеленського проголосувати за закон про зняття мораторію на продаж землі в першому читанні, і його ж обіцянку «внести правки в цей закон і провести референдум, але тільки потім».

Просто геніально! Просто повірте на слово новій владі і продайте свою землю. Але ми вже повірили цій владі, що вона буде захищати свободу слова, що вона не буде тиснути на канали, що вона знизить тарифи, а навесні будуть посадки. Але «не так сталося, як гадалося». Тому ні, пане президенте. Є тільки одна доцільна пропозиція: всенародний референдум спочатку, а після - подивимося. Все інше - антиукраїнська, антинародна позиція», - заявив Вадим Рабінович.

Політик упевнений, що «кожна розумна людина в будь-якій політичній силі усвідомлює: це питання не політичне, це питання виживання і існування нашої України».

А всім представникам МВФ, Соросу й іншим, чиї загребущі руки тягнуться до землі України, я хочу сказати: ви прорахувалися, панове, не вийде! Дідька вам лисого, а не землю України! Запам'ятали?! А хто не розуміє по-російськи, я переведу: Хрен вам, а не землю України!» - емоційно заявив Вадим Рабінович.

У зв'язку з цим співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» закликав усіх «об'єднатися заради захисту нашої землі».

Був би у мене талант, я б зараз, стоячи за парламентською трибуною, заспівав: Вставай, країна велична! Але таланту у мене немає, і парламент - це не співоче поле. Тому просто скажу: давайте забудемо всі політичні чвари, забудемо, хто в якій політичній силі, давайте згадаємо, що ми всі - діти України, землю якої на наших очах обкрадають і розпродають! Я вірю в Україну! А ті, хто хоче розпродати нашу землю, в Україну не вірять! Я вірю в Україну, і тому запевняю: ми не дамо продати нашу землю!», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми повідомляли, що в Києві проходять масштабні протести проти земельної реформи.

Читайте також:Іноземці матимуть право купувати землю в Україні через чотори роки, - Богдан