Політика
13 листопада 2019
Зеленський натякнув, що протести проти ринку землі розганяє Коломойський — джерело
13 листопада, в день голосування, депутати "Слуги народу" зібрались, щоб поговорити із Зеленським.
news-image

На зустрічі з народними депутатами від партії "Слуга народу" президент Володимир Зеленський заявив, що до протестів проти запровадження ринку землі причетний олігарх Ігор Коломойський, пише «Є!» з посиланням на epravda.

Про це йдеться у статті на Економічній правді.

 

13 листопада, в день голосування, депутати "Слуги народу" зібрались, щоб поговорити із Зеленським. Президент переконував нардепів голосувати "за" і пояснював, чому його ідея з референдумом щодо іноземців – це виграшна комбінація.

За словами присутніх на зустрічі нардепів, президент наголошував, що "протести розганяє лише одна людина". Як розповів один із депутатів "Слуги народу" Економічній правді, йшлося про Коломойського.

Зеленський зазначив, що "такі заходи опонентів все одно діють", і саме через ризики поширення протестних настроїв він запропонував провести референдум щодо продажу землі іноземцям.

"Слуги" наразі залишились із "земельним" питанням наодинці", - йдеться в статті.

"Зараз після зустрічі з президентом шанси на те, що законопроєкт буде проголосований - 50 на 50",  - розповів один з нардепів "Слуги народу".

Зазначається, що інші партії голосуватимуть "проти".

Нагадуємо, що сьогодні під стінами Верховної Ради знову зібралися активісти, зокрема, аграрії, які виступають проти продажу землі.

 

Читайте також:Євросоюз висловив підтримку відкриттю ринку землі в Україні та надав рекомендації