Політика
13 листопада 2019
Рабінович про продаж землі: Монокоаліція в Раді - це не «слуги народу», а «слуги диявола» (відео)
Те, що відбувається у вищому законодавчому органі країни прокоментував народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович.
news-image

У середу, 13 листопада, робота Верховної Ради України заблокована. З одного боку - провладна фракція «Слуга народу» відстоює свою позицію - продати землю України. З іншого - опозиційні фракції, які роблять все можливе, щоб не дозволити владі цього зробити, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Те, що відбувається у вищому законодавчому органі країни прокоментував народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович.

«Слуги народу» захопили трибуну, заблокували роботу Верховної Ради України з однією метою - продавити урядовий законопроект і продати майно господаря - народу України. На перший фланг «слуги» підтягнули свого колегу Яременко, який повій викликає. Мабуть, знайшли йому нову роботу - блокувати парламентську трибуну», - звернув увагу політик.

Вадим Рабінович звернув увагу на важливий факт: 

Всі фракції висловилися проти закону про продаж землі - його підтримує лише фракція «Слуга народу», незважаючи на те, що самі прекрасно розуміють - цього робити не можна, адже вони ведуть нас, свою країну в прірву! Але їм дали команду. Вони - «слуги» МВФ, зарубіжних корпорацій, Сороса, але тільки не народу України!».

Розповів народний депутат і про те, що у нього відбулася розмова з представниками пропрезидентської фракції.

Я розмовляв з ними і зрозумів, що ні один зі «слуг» не розуміє, навіщо це робиться (блокування трибуни - ред.) - просто надійшла команда. Звідки? Україна - не монархія! Ми що обрали царя?!», - обурився співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя».

Вадим Рабінович наполягає на тому, що у внесеного урядом законопроекту про ринок землі «немає жодного плюса, бо продаж рідної землі - це суцільний мінус». До того ж, його обурює те, як влада, сміючись, розповідає своєму народу, що «землю все одно продадуть, і ніхто нічого з цим не зробить». 

Так зробимо! Тому що ми говоримо категоричне «ні» продажу української землі!», - заявив народний депутат.
Якщо хтось вважає, що українці сьогодні добре живуть, і вони дійсно в стані купити землю, то з такими людьми ми живемо, напевно, в різних країнах. Землю скуплять або МВФ з Соросом, або ті, хто крав і замість того, щоб сісти в тюрму, на ці накрадені гроші скуплять землю», - прогнозує політик.

Вадим Рабінович зауважив, що «у представників правлячої партії, які сьогодні присутні в залі парламенту, в очах навіть жалість видно». Нагадав він і про те, як «представники влади всім нам розповідали, що ми, мовляв, побудуємо країну, народовладдя введемо ...». 

І де це все? Де обіцяний референдум? Ні, вони ж виносять в зал без всього цього, без осуду, швидко голосуємо і землю продаємо! .. Нагадаю обіцянки Зеленського першим законом, який він винесе до Верховної Ради, буде закон «Про Народовладдя». І де ж він ?!», - задався питанням народний депутат, констатувавши, що «тепер всім стало остаточно зрозуміло - влада, яку ми вибрали, сьогодні має намір проголосувати у Верховній Раді за те, щоб у нас більше не було землі».

Прокоментував Вадим Рабінович і звинувачення на свою адресу про те, що у нього нібито є два паспорти - громадянина України та Ізраїлю.

Виступає з парламентської трибуни якась мавпа і каже, що у мене ізраїльський паспорт. Чуєш ти, віслюк, у мене один український паспорт і я подам на тебе в суд! Так це як раз у половини вашої команди по два паспорти! І ви ще рот відкриваєте ?! Ви - «слуги народу» - люди, які хочуть продати свою землю! Та ви не «слуги народу» - ви «слуги диявола»!», - обурився народний депутат.

Зараз влада поставить питання про продаж землі на голосування, і жодна фракція її не підтримає, крім «запроданців» з позафракційних груп - ось і подивимося, у кого підніметься рука на святе», - запропонував політик.

У зв'язку з цим Вадим Рабінович звернувся до народу України: 

Друзі, дивіться, що відбувається в залі! Дивіться, що вони творять, дивіться в обличчя цим створінням - це особи тих «слуг народу», які захопили владу і сьогодні знущаються над своїм народом! Дивіться на цю національну ганьбу і робіть висновки! Це особи покидьків, які хочуть продати свою країну! .. Люди, не залишайтеся осторонь, тому що це торкнеться кожного з нас - ми всі втратимо українську землю! Народ України, дивіться на ці пики, їх істерики - вони хочуть продати землю, а на виручені гроші знову наймати повій!».

Від себе і від імені очолюваної політичної сили «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович пообіцяв:

Ми не дозволимо знущатися над Україною, над її землею, над її народом! Ми - проти! Так, сьогодні нас трохи, але це ще нічого не означає! Ми будемо стояти до кінця, а ви - люди - маєте нас підтримати. Відкрийте очі і подивіться, що вони творять. Ні Янукович, ні Порошенко не творили такого! У них в очах читається одне: продати землю України! Але ми не дозволимо «слугам» цього зробити - ми не віддамо нашу землю!».
Зелений дурман повинен розсіятися, і в головах теж! Люди, запам'ятайте всіх, хто голосує «за», робіть висновки! Але ми не дозволимо владі продавити свій закон, тому що тоді не буде ні землі, ні України!», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми повідомляли, що Рада проголосувала за зняття мораторію з ринку землі.

Читайте також:Зеленський натякнув, що протести проти ринку землі розганяє Коломойський — джерело