Наука та технології
18 листопада 2019
Юні українські вчені вибороли 4 золоті медалі в Сінгапурі
До складу нашої команди входили учні Малої академії наук України.
news-image

Українська збірна перемогла на глобальному конкурсі інновацій, який проходив у Сінгапурі, пише «Є!» з посиланням на 24tv.

До складу нашої команди входили учні Малої академії наук України. Головою української делегації на Advanced Innovation Global Competition 2019 був заступник директора Малої академії наук, Євген Кудрявець.

Журі складалося з провідних науковців та викладачів світу. У складі журі представники Массачусетського технологічного інституту, Наньянського технологічного університету, Державного університету Малайзії та інших провідних наукових установ світу, – написав Євген Кудрявець.

Ольга Харасахал, Софія Петришин, Назар Поночевний та Дмитро Лопушанський вибороли по золотій медалі. У Ольги Хараскал абсолютна перемога "Найкращий серед найкращих (Best Award Trophy)".

Що таке Advanced Innovation Global Competition 2019?

Міжнародний конкурс серед винаходів, які полегшують побут та існування людства; участь беруть лише готові проєкти, які вже готують до запуску у виробництво.

Як оцінювали учасників змагань?

Бали нараховувались за:

інновативність проєкту;

практичне використання винаходу;

презентація проєкту.    

Як повідомляли раніше, до Національного Реєстру Рекордів внесено досягнення шестикласника київської гімназії «Консул» Андрія Куделі, який здобув 37 призових місць на шкільних олімпіадах упродовж 65 днів.

Читайте також:В Антарктиду вирушила найбільша українська експедиція за останні 18 років