Політика
20 листопада 2019
Рабінович - одеситам: Я буду особисто займатися проблемними питаннями Одеси
Країна, яка не має виходу до моря і сучасних портів, приречена
news-image

Впевненість в цьому висловив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна Платформа - За Життя» Вадим Рабінович під час великого телемарафону «Діалог з країною», пише «Є!».

Одеса - це перлина нашої країни, за яку після «відходу» Криму ми повинні боротися на смерть і всі гроші повинні бути вкладені саме туди. Я тричі подавав і далі буду просувати закон «Про Порто-Франко - Одеса», який передбачає створення вільної економічної зони в цьому місті. Подібна практика застосовувалася в царській Росії, і Одеса тоді стала локомотивом виходу країни з кризи. Мій закон не зачіпає чиїхось інтересів - просто Одеса стане локомотивом нашої економіки. Погано це чи добре? Звичайно, добре, але ніхто нічого не робить поки ... »- вважає політик.

Він підкреслив, що в партії «Опозиційна Платформа - З Життя» розуміють складності Одеси і важливість цього міста для країни.

Тому кілька днів тому на партійній конференції співголови партії Вадима Зіновійовича Рабіновича на його прохання призначили керівником Одеської обласної організації. Я сам буду працювати в Одесі і буду особисто займатися її питаннями », - заявив політик.

Відповів парламентарій і на питання одеситів, які поскаржилися на незаконні будівництва в Одесі.

У мене є ціла підшивка по незаконних забудовах в Одесі. Я знаю прізвища забудовників, знаю ситуацію з Трухановим, який наполовину в тюрмі ... Повірте, ми не дамо владі замовкнути ці питання по Одесі », - пообіцяв співголова Опозиційнох Платформи - За Життя.

Прокоментував політик і ситуацію навколо Хаджибієвської дамби, якій загрожує прорив, а згодом - колосальна екологічна катастрофа

Це ситуація катастрофічна. Грошей туди вже «вкачали» багато, але результату немає. І якщо там щось станеться, то постраждає величезна кількість людей. Тому ми подали Кабміну пропозицію про спільну ревізію ситуацію на Хаджибеї. Ми будемо дивитися, куди пішли гроші і запитаємо у влади про реальні плани по даній ситуації. Я буду тримати одеситів в курсі! »- підсумував Вадим Рабінович.