Політика
21 листопада 2019
Після шокуючої правди на телемарафоні Рабіновича рейтинг Зеленського впаде, - експерт
Політолог підкреслила, що зараз саме той критичний час, коли «потрібно говорити і потрібно діяти».
news-image

Після шокуючої правди, яка пролунала на телемарафоні народного депутата і співзасновника ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ- ЗА ЖИТТЯ Вадима Рабіновича, рейтинг президента Володимира Зеленського покотиться вниз.

Таку думку висловила політичний експерт Олена Маркосян в соціальній мережі Facebook, пише «Є!»

На вчорашньому 10-годинному телемарафоні Рабіновича йшлося про головне - про те, що по-справжньому хвилює людей. Багато шокуючої інформації прозвучало від лідера реальної опозиційної партії - ОПЗЖ. Він дуже точно сказав, що «... влада свідомо робить те, що робить» - і це саме страшне. Тому що усвідомленість дій - це вже не помилки, а злочин підготовлених до нього. Багато розповіли людей про те, як їм зараз живеться і що вони думають про нового президента і його команду. А у Рабіновича були логічні й аргументовані докази, як і чому ми до такого дішли. З цим не посперечаєшся. Зрозуміло, що неприємна правда владу не потішить, але скільки ж можна роздавати аванси довіри?», - задалася питанням експерт.

За її словами, поки що Зеленського не порівняти з Порошенком, але результати його зусиль будуть не кращі, якщо він не навчиться слухати і чути і народ, і реальну опозицію.

Дуже правильно, що ОПЗЖ з першого дня займає принципову позицію щодо того, як формується команда нової влади і що собою являють її дії в сфері економіки і політики. Два телемарафони: один на 112-му, який вчора йшов майже 10 годин, і інший - спілкування Зеленського з журналістами на базарі. Є що порівняти і про що поговорити. Телемарафон був, по суті, розмовою з простими людьми з усіх куточків країни, а посиденьки президента за столом з масою грантових ЗМІ вже через добу не залишили сліду в пам'яті, і сьогодні навряд чи хтось згадає, про що там йшла мова. Виявляється, новомодні формати - ще не гарантія того, що вони здатні показати реальну картину того, що відбувається в країні», - зазначила політолог.

Вона підкреслила, що зараз саме той критичний час, коли «потрібно говорити і потрібно діяти».

Говорити з народом і діяти в конструктивному діалозі з усіма, хто не плутає здоровий глузд з піар-кампанією. Якщо Зеленський продовжить воювати з опозицією та ігнорувати виконання обіцянок, то його рейтинг продовжить своє падіння. Який після телемарафону Рабіновича і тієї шокуючої правди, яку почули й усвідомили люди, і так покотиться вниз», - резюмувала Олена Маркосян.

Також ми повідомляли, що питання про місцеві вибори на Донбасі президент порушуватиме під час «нормандської зустрічі».

Читайте також:Арахамія – місцевій владі: Якщо нагинатимуть з Києва, «трах..мо» їх як слід