Політика
22 листопада 2019
«Зовсім скоро корупції не буде на всіх рівнях» - прем'єр міністр України
Прем'єр наголосив, що приватизація - це вже не проблема України, а можливість, яку уряд буде використовувати
news-image

Прем'єр міністр України заявив, що на разі в країні абсолютно відсутня корупція, зменшується рівень інфляції й збільшується кількість держпідприємств, які передають на приватизацію, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua

Уряд вже готується до великої приватизації-2020 і перший список підприємств має намір представити інвесторам на початку грудня. Про це повідомив Олексій Гончарук  за результатами участі в першому Інвестиційному саміті ЄБРР для країн-членів Східного партнерства в Лондоні. 

Зовсім скоро, впевнений, корупції не буде на всіх рівнях. У нас сьогодні хороші макроекономічні показники, зменшується рівень інфляції, щороку поліпшуються показники в рейтингах авторитетних міжнародних агентств", - зазначив Гончарук.

Прем'єр наголосив, що приватизація - це вже не проблема України, а можливість, яку уряд буде використовувати. І тому глава уряду анонсував велику приватизацію в 2020 році. Також, Гончарук наголосив, що вже помітні перші результатами. За його словами, від початку тижня на приватизацію було передано рекордні 330 об'єктів. 

Читайте також:Суд зобов’язав Кабмін переглянути прожитковий мінімум