Україна
26 листопада 2019
Укроборонпром призначив нового директора Житомирського бронетанкового заводу
Державне підприємство Житомирський бронетанковий завод очолив Олексій Жуковець. Він переміг у конкурсі на цю посаду.
news-image

Державне підприємство Житомирський бронетанковий завод очолив Олексій Жуковець, пише «Є!» з посиланням на hromadske. Він переміг у конкурсі на цю посаду.

Про це повідомили в Укроборонпромі.

Олексій Жуковець має найбільш відповідний вимогам досвід та презентував найреалістичнішу стратегію розвитку Житомирського бронетанкового заводу», — зазначили у державному концерні.

Відкритий конкурс на посаду очільника заводу оголосили 7 жовтня. Для участі у ньому заявки подали 38 кандидатів.

Також у концерні розповіли про здобутки Жуковця.

Він побудував свою кар’єру у сфері машинобудівного підприємства. Створював підприємство на основі виробничого комплексу ЗАТ «Макіївський труболиварний завод», який до цього не функціонував. Налагоджував виробництво нестандартного обладнання для металургійної промисловості з «нуля». Займався підбором персоналу, відновленням, ремонтом та запуском обладнання, проводив тендерні торги, організовував виробництво і налагоджував комерційну діяльність», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 жовтня на території Житомирського бронетанкового заводу правоохоронці провели обшуки.  Відбулись вони в межах кримінального провадження щодо розтрати коштів посадовцями цього держпідприємства. 

Як повідомляли раніше, Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру колишньому генеральному директору державного підприємства "Укроборонпром". 

Читайте також:Реформа "Укроборонпрому: які реалії і перспективи – пояснюють експерти