Політика
26 листопада 2019
З фракції підуть 11 нардепів, - Скороход
Анна Скороход заявила, що вона з ще одним виключеним обранцем Антоном Поляковим створить власну депутатську групу, в яку підуть інші депути із цієї фракції.
news-image

Народний депутат, яку виключили зі "Слуги народу", Ганна Скороход заявила, що найближчим часом з партії вийде 11 нардепів, пише «Є!» з посиланням на УП.

Скороход в ефірі "Прямого", голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у коментарі УП  

Колеги телефонують і кажуть, що найближчим часом збираються приєднатися (до групи, створення якої у ВР анонсували виключені зі "Слуги народу" Скороход та Антон Поляков, – УП). Та не можу прізвища давати. Як я можу здавати? (Це, – УП) крило фракції "Слуга народу". Це люди, які хочуть, щоб їх чули і з ними рахувалися. Десь 11 (осіб, – УП)", - стверджує Скороход.

За словами Скороход, нову групу ще не назвали. Думали над "Слуга народу – 2", але потім вирішили, що, може, і не треба тягти на себе це ім’я.

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив УП, що у партії про можливий вихід депутатів нічого не чули. Він також додав, що "Слуга народу" уже "припинятиме коментувати заяви Скороход".

За словами Корнієнка, у фракції "нормальна робоча атмосфера", наразі депутати працюють у комітетах або виїзних комітетах і готуються до наступного пленарного засідання.

Виключена з фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход заявила, що вона з ще одним виключеним обранцем Антоном Поляковим створить власну депутатську групу, в яку підуть інші депути із цієї фракції.

Раніше стало відомо, що Скороход озвучила новий компромат на фракцію «Слуга народу».