Події
26 листопада 2019
Курс долара в Україні оновив трирічний мінімум
Офіційний долар в Україні подешевшав ще на 7 копійок
news-image

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 27 листопада на рівні 2398,2702 грн. за 100 дол. Про це свідчать дані на сайті регулятора, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

За останній банківський день офіційний долар у нашій країні подешевшав на 7 копійок – з 24,05 грн. за долар 26 листопада до 23,98 грн. за долар на 27 листопада. Варто зазначити, що в останнє курс долара в Україні був нижчим майже чотири роки тому – 15 січня 2016 року НБУ встановив офіційний курс на рівні 23,95 грн. за долар.

Раніше писали про те, що експерти висловили думку щодо заяви олігарха Ігоря Коломойського про повернення у свою власність державного "ПриватБанку" і того, наскільки це пов'язано з тим, що Місія МВФ в чергове поїхала з Києва, так і не підписавши нової угоди з новою владою. Також опитані експерти висловили думку, як можуть розвиватися події навколо (не)повернення "ПриватБанку" надалі.

Також ми писали, що Окружний адміністративний суд міста Києва визнав протиправними дії Кабінету міністрів, який встановив прожитковий мінімум на 2019 рік без науково-громадської експертизи споживчого кошика. Експерти розповіли, які можуть бути наслідки цього рішення, і чи настільки далекий від істини наш прожитковий мінімум.

Читайте також:Офіційний курс: гривня знову посилює позиції