Війна
27 листопада 2019
ОБСЄ завершила верифікацію розведення військ у Золотому (ВІДЕО)
Працівники ДСНС розмінували визначені ділянки місцевості від вибухонебезпечних предметів, провели демонтаж фортифікаційних споруд та об’єктів військового призначення.
news-image

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ завершила верифікацію процесу розведення сил у Золотому (Луганська область), пише «Є!» з посиланням на uatv.ua.

Про це інформує UATV з посиланням на пресцентр штабу ООС.

На виконання рішення тристоронньої контактної групи із дотриманням графіку, ухваленого на зустрічі робочої підгрупи з питань безпеки 1 жовтня 2019 року у Мінську, відбулася верифікація представниками СММ ОБСЄ процесу завершення розведення сил та засобів на ділянці №2 у населеному пункті Золоте”, – сказано в повідомленні.

Працівники ДСНС розмінували визначені ділянки місцевості від вибухонебезпечних предметів, провели демонтаж фортифікаційних споруд та об’єктів військового призначення. За словами заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Марка Етерінгтона, українська сторона виконала всі зобов’язання Мінських домовленостей.

Розведення відбулося дзеркально – як з боку України, так і з протилежного”, – додали у штабі.

Як повідомляли раніше, у  Золотому-4 на Луганщині, де завершилося розведення військ, у неділю, 3 листопада, стартує розмінування території та демонтаж фортифікаційних споруд.

Читайте також:Генсек НАТО привітав розведення військ в Золотому