Політика
30 листопада 2019
Плачкова: Для «зеленої» команди тиск на свободу слова стає державною політикою
Вона прокоментувала заяву представників фракції «Слуга народу» про необхідність «приглушити» в Україні свободу слова
news-image

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловила народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ Тетяна Плачкова, коментуючи заяву представників фракції «Слуга народу» про необхідність «приглушити» в Україні свободу слова, інформує «Є!».

Політик підкреслила, що подібні пропозиції звучать уже не вперше з уст людини від влади. Спочатку їм не потрібні були ЗМІ, тепер вони хочуть, щоб українці фільтрували свої висловлювання з поваги до «інституту президентства».

Безумовно, це - державна політика. "Зелена" демократія, більшість якої складають колишні медійники-опозиціонери, просто вражає своїм цинізмом. Дивно, як місце сидіння визначає точку зору, - зазначила Тетяна Плачкова.

Вона також нагадала, що боротьба зі свободою слова, посилена тиском на опозиційні телеканали, відбувається під час найжорсткішого введення ринку землі - всупереч бажанню українців. При цьому, за даними соціології, рівень довіри українців до провладної партії та президента знизився більш ніж на 20%.

Вчорашні опозиціонери, а сьогодні - панове з монобільшості, не боїтеся? Адже громадська думка і так фільтрує ваш рейтинг разом з рейтингом "інституту президенства". І ваша "приглушена свобода слова" може обернутися проти вас, - резюмувала Тетяна Плачкова.
Читайте також: В Україні «пора приглушити свободу слова» — депутатка «Слуги Народу»