Політика
4 грудня 2019
Рабінович: Владу в Україні захопила «Зграя шарикових», яка увірвалася в країну
За словами політика, новий закон про Держбюро розслідувань йде врозріз з усіма демократичними нормами і зміцнює єдину вертикаль президента.
news-image

Продаж землі, обмеження прав журналістів, підпорядкування ГБР президенту - це лише перші результати роботи некомпетентної влади. Президент Володимир Зеленський і «слуги народу» повинні виконати свої передвиборні обіцянки, а не вибудовувати вертикаль влади під себе заради розпродажу країни.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Державне бюро розслідувань, яке сьогодні реформували, вчора відкрило кримінальну справу на співробітників СБУ через стеження за народними депутатами від нашої фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Напевно, це і підштовхнуло владу до змін в структурі Бюро ... Нічого страшного в цьому ми не бачимо, будемо спілкуватися з новими представниками ДБР», - заявив парламентарій.

За його словами, новий закон про Держбюро розслідувань йде врозріз з усіма демократичними нормами і зміцнює єдину вертикаль президента.

Цей закон покликаний зняти Трубу і все підкорити Зеленському. «Трубний період», очевидно, закінчено, він владу не влаштовував (багато, напевно, розслідував). А тепер постало питання: «Якщо глава ДБР буде призначатися президентом, то на кого глава Бюро працюватиме? На суспільство, парламент або президента? Відповідь очевидна!», - підкреслив політик.

Він також нагадав, що у «слуг» більшість в Раді і у всіх комітетах - і навіть якщо вони йдуть проти закону і моралі, то нічого з цим поробити не можна.

Можна писати хоч в Лігу сексуальних реформ, але це нічого не дасть. Якщо навіть депутата Богдана Яременка, який повіям писав, прибрати не можуть. Вони навіть наступний непленарний тиждень зробили пленарним для того, щоб прийняти свої закони. Їм плювати на нашу думку! Вони обіцяли «татові Соросу» продати землю в прискореному режимі - вони це і роблять. Але вони повинні знати, що це стане фінальним акордом їхнього режиму», - попередив співголова «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ».

Народний депутат також повідомив журналістам, що сьогодні в Харкові невідомі підклали під двері приймальні регіональної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» гранату, назвавши це «тиском на опонентів».

Сьогодні в Харкові робота офісу нашої партії почалася з того, що партійці виявили бойову гранату, примотану до дверей. Раніше офіс півтора десятка разів обливали фарбою. Виходить, що чим більше падають рейтинги влади, тим більше переслідувань з боку націоналістів і кримінальних справ від влади на наших активістів заводять на місцях. На ЗМІ тиснуть, міністри говорять, що потрібно вводити загальний стандарт новин для журналістів ... Але в цілому, вони кажуть, мовляв, все добре! Єдине, надходження в бюджет за місяць скоротилися на 20 відсотків, трудовий кодекс переписаний так, що можна звільняти вагітних, людей з інвалідністю, вводиться 12 годинний робочий день. До того ж землю продають, для людей рабські умови встановлюють, але все продовжують аплодувати!», - резюмував Вадим Рабінович.

Раніше ми повідомляли, що закон про ринок землі планують ухвалити у грудні.

Читайте також:Звільнення Труби: кому вигідне та від чого відволікає увагу