Політика
5 грудня 2019
Рабінович: «Слуги» намагаються залякати нашу партію тиском і обшуками, але їм це не вдасться
Парламентарій також нагадав, що обшуки в офісі його політичної сили - «не єдиний приклад тиску на опозицію».
news-image

Влада намагається залякати «Опозиційну платформу - За життя» обшуками, стеження і нападами на наші представництва в регіонах. Але ми не змінимо наші позиції по землі та миру на Донбасі, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Таку заяву зробив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна».

Спецслужби, які не бажають позитивного результату переговорів на Нормандській зустрічі, хочуть створити конфліктну ситуацію в суспільстві. До того ж обшуками влада намагається залякати нас, тому що готується прийняти у другому читанні закон про запуск ринку землі. Представники провладної команди розуміють, що «Опозиційна платформа - За життя» - єдина політична сила, яка реально знаходиться в опозиції до «слуг» з даного питання. Це ми блокували трибуну і організовували мітинги на місцях», - нагадав парламентарій.

Парламентарій також нагадав, що обшуки в офісі його політичної сили - «не єдиний приклад тиску на опозицію».

Не виключаю, що представники влади просто почули вчорашній виступ Медведчука, в якому він запропонував українцям негайно скористатися своїм правом на приватизацію своєї земельної ділянки поки влада не продала всю землю. Можливо, через це вони так хочуть нас залякати!» - припустив народний депутат.