Політика
11 грудня 2019
У будинку екснардепа Микитася провели обшуки
Вирішується питання про накладення арешту на його майно.
news-image

Прокурори Генеральної прокуратури спільно зі слідчими Державного бюро розслідувань 11 грудня провели обшук за місцем проживання одного із колишніх народних депутатів України у передмісті Києва, пише «Є!» з посиланням на zik.ua.

Слідчими ДБР встановлено, що цей нардеп можливо вчинив дії, спрямовані на легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом в розмірі понад 200 млн грн.

Зазначається, що зараз вирішується питання про накладення арешту на майно, у тому числі, виявлене під час обшуку.

За даними ЗМІ, йдеться про колишнього народного депутата Максима Микитася.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід народному депутату України VIII-го скликання Максиму Микитасю у вигляді застави в сумі 5,5 млн грн. А 8 жовтня за нього було внесено заставу.

Зазначається, що після внесення застави Микитась повинен носити електронний браслет, за першим викликом з’являтися до правоохоронців, не покидати міста проживання та не спілкуватися з іншими фігурантами справи.

Одіозний забудовник Максим Микитась широко відомий у столиці.

Як повідомляли раніше, корпорація "Укрбуд", яка отримала від Київради право будувати житловий комплекс в Києві під гарантії передачі 100% квартир бійцям АТО і працівникам МВС, виставила всі квартири на продаж. 

Читайте також:Фінансово-будівельна піраміда. У Києві заморозили будівництво понад 13 тисяч квартир