Суспільство
12 грудня 2019
Після пожежі в Одесі в області закриють 4 школи
За попередніми підрахунками, на приведення тільки однієї школи до норм протипожежної безпеки необхідно 2-3 млн грн.
news-image

Після пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в Овідіопольському районі Одеської області через порушення протипожежної безпеки закриють 4 школи, пише «Є!» з посиланням на УНІАН

Як повідомили в Овідіопольській райадміністрації, проблема порушення норм протипожежної безпеки в навчальних закладах, дошкільних установах, закладах в районі залишається невирішеною. На сьогоднішній день офіційно за чотирма навчальними закладами району є рішення суду про закриття у зв'язку з порушенням норм протипожежної безпеки.

Райадміністрацією за вищезазначеними навчальними закладам виготовлені проектні документи та експертизи. За попередніми підрахунками, на приведення однієї школи до норм протипожежної безпеки необхідно 2-3 млн грн.

Таких коштів в бюджет Овідіопольського району немає. Самостійно вирішити цю проблему неможливо. Тому на нараді вирішено закрити і припинити навчальний процес з 16 грудня в Мар'янівській і Калаглийскій середніх освітніх школах, Великодолинскій гімназії та Великодолинскій школі», - повідомили в РДА.

Нагадаємо, під завалами після пожежі в Одеському коледжі знайшли тіла ще трьох загиблих.

Читайте також:В одеському коледжі не було вогнегасників, керівник уже має підзору