Політика
17 грудня 2019
Рабінович: Сорос отримав війну в Україні в подарунок від «слуг народу»
Вадим Рабінович звернувся до кожного з колег із закликом «обрати, чий він «слуга» – народу України чи закордонних хазяїв.
news-image

««Невідкладний» новорічний закон» про децентралізацію, який хоче «протягнути» провладна фракція «Слуга народу», є небезпечним, адже після його ухвалення президент зі «слугами» стане справжнім царем.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович, виступаючи із трибуни Верховної Ради України у вівторок, 17 грудня, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

У першу чергу звертаюсь до шановних колег із партії «Слуга народу»: вас є із чим привітати, – ви пройшли у парламент «монобільшістю», вас багато, і ви вже почали змінювати країну. Приміром, у рейтингу найвпливовіших українців другу сходинку посідає пан Сорос, з чим вас і вітаю!» – розпочав свою промову парламентарій.
До Нового року роблять подарунки, і тому ви прагнете продати українську землю, щоб у МВФ і Сороса був на Новий рік гарний настрій. А для українців, які після ухвалення цього закону вже не матимуть своєї землі, ви ухвалили «невідкладний» закон про трансплантацію органів», – нагадав Вадим Рабінович.
Та і це ще не все – є у партії влади ще один «невідкладний» новорічний закон – про децентралізацію, за яким вона сама можете перейменовувати області, міста, призначати префектів, коротше кажучи, президент зі «слугами» стане справжнім царем, – обурився народний депутат. – А чому соромитися?! Назвіть вже під Новий рік нас СОРОСІЄЮ! Бо все, що ви робите, до того й веде!»

Ще одним новорічним подарунком пану Соросу від «слуг» Вадим Рабінович назвав те, що вони «поховали мир у нашій країні, прибравши із закону про децентралізацію пункти про статус Донбасу».

Ви ховаєте Мінський процес. І хоча очільник МЗС України за день до цього стверджував інше, мабуть, за добу ті, кому мир не потрібен, змінили закон. Я вас розумію – Соросу потрібна війна у нашій країні, а ви йому війну й поклали під ялинку!» – обурився народний депутат.

Нагадав Вадим Рабінович і про те, що кілька днів тому в Одеській області було засуджено людину лише за те, що вона у своєму селі їздила із прапором із написом «вітчизняна війна».

Йому присудили рік покарання та великий штраф. Але у нашій країні не засуджено жодну людину за нацистський прапор чи символіку» – обурився парламентарі, висловивши «розуміння», що «владі, прем’єр-міністр якої відкрито відвідує концерти нацистських рок-груп, а дивізія «СС Галичина» стала майже зразком для молоді, – важко засуджувати нацизм».

Тож Вадим Рабінович звернувся до кожного з колег із закликом «обрати, чий він «слуга» – народу України чи закордонних хазяїв, кожен має визначитися, працює він на Україну, чи він просто «слуга».

Я звертаюся до вас тому, що вірю: багато хто буде у ці дні разом із народом, і не голосуватиме за антиукраїнську децентралізацію, антинародний закон про продаж української землі та інші закони, спрямовані на встановлення «правління Соросу та МВФ»!» – заявив Вадим Рабінович.

Звернувся співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» і до співвітчизників: «У нас вже немає промисловості, замість ракет ми виготовляємо каструлі, замість кораблів – постачаємо до Європи мед та гастарбайтерів. Залишилася тільки земля! Та й ту у нас хочуть забрати!».

На останок скажу одне: якими б гарними лозунгами не прикривалися ті, хто хоче продати українську землю, – вони шахраї та «слуги диявола». Тож, «ні» Соросу і «так» Україні!» – заявив Вадим Рабінович.

Раніше ми писали, що іноземцям заборонять купувати українську землю, а перепродаж землі обкладуть податками.