Iнтерв’ю
17 грудня 2019
Андрій Білецький про сутички під Верховною Радою. Ексклюзивний коментар.
Він сказав скільки постраждалих та затриманих та що вони збираються робити далі.
news-image

Андрій Білецький, лідер партії Національний Корпус, надав ексклюзивний коментар кореспонденту інфопростору «Є!» щодо подій, які відбувались сьогодні в центрі Києва. Він сказав скільки постраждалих та затриманих та що вони збираються робити далі.

Андрій Білецький: Люди прийшли протестувати проти закону, який намагаються "пропихнути" не те що незаконно, просто неадекватно. Всі правки сьогодні відкинуті комітетом. З чотирьох тисяч правок жодної не прийнято.

Кор.: Про скількох постраждалих та затриманих зараз відомо?

Андрій Білецький: Ми ще не знаємо точно, потрібно розбиратися. Приблизно декілька десятків, як мінімум. Наше завдання, в першу чергу, досягнути результату. Залишитися вночі. Не дати розпродати українську землю. Також тепер наше завдання розібратися з неадекватними діями поліції, очільниками поліції.  Витягнути хлопців, людей, які туди потрапили. Зараз будемо цим займатися. 

Нагадаємо, сьогодні в урядовому кварталі відбулися сутички між протестувальниками та силовиками. З місця подій пряму трансляцію проводить кореспондент інфопростору «Є!».

Читайте також:Аграрії 17 грудня вийдуть на головні автомагістралі у восьми областях України на знак протесту проти земельної реформи