Найкращі новорічні фільми для перегляду на вихідні
Підбірка фільмів про Новий рік
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас збірку новорічних фільмів. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Тепер я буду любити тебе», 2015

Українська версія популярних американських новорічних романтичних фільмів. За сюжетом, під Різдво від успішного ресторатора по імені Мішель йде дружина. Саме в цей момент він знайомиться з привабливою молодою дівчиною, яка також переживає гірке розставання з коханим.

2. «Лускинчик і чотири королівства», 2018

Отримавши незвичайний подарунок на Різдво, юна Клара вирушає в захопливу подорож по загадкових місцях: Країні Снігів, Країні Квітів і Країні Насолод. Але дівчині потрібно потрапити і в четверте королівство, де їй доведеться зіткнутися з цілою армією мишей на чолі з неймовірно небезпечним Мишачим Королем.

3. «Пригоди S Миколая», 2018

Фільм про пригоди другокласника Артема, чия сім'я недавно переїхала з великого міста до будинку в Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано приходить сам Миколай, а насправді - злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Миколая.

4. «Різдвяна казка», 2008

Юнона і Абель — літня подружня пара. На Різдво їхні діти повинні зібратися під дахом рідного дому всі разом вперше за шість років. Старша дочка Елізабет приїжджає зі своєю замкнутою дитиною Полем, Анрі привозить коханку, молодший з синів Іван прибуває з відданою дружиною Сільвією і двома дітьми. Але на порядку денному буде не тільки свято в теплому сімейному колі. Для Юнони, у якої виявили лейкемію, це Різдво може стати останнім.

5. «Ноель», 2004

Різдво в Нью-Йорку — набільш чудова пора року. По всьому місту запалюються тисячі різдвяних ялинок, які створюють відчуття спокою і щастя. Однак для деяких людей цього мало, вони чекають чогось неймовірного, чарівного, щоб відволіктися від повсякденних тягот і турбот.

6. «Старий Новий рік»

Творці цієї комедійної мелодрами зібрали у фільмі зоряну розсип талановитих акторів — Холлі Беррі, Джесіка Біл, Джон Бон Джові, Ебігейл Бреслін, Лудакріс, Роберт Де Ніро. Картина знята за традиційними законами новорічного жанру, коли безліч незнайомих героїв несподівано стикаються під час гучного свята і змінюють долі один одного. Секретарка або мільярдер, літній джентльмен або немовля — в Різдво не застрахований від щасливих випадків і дива ніхто!

7. «Тільки диво»

Це перший український фільм, який можна справедливо назвати новорічним фентезі. Через цю картину проходить безліч фантастичних тварин, казкових місць і магічних обрядів. Головні герої фільму — юнак Северин і його сестричка Аніка. Їхній батько бореться зі страшною хворобою. Щоб вилікувати його, діти відправляються в небезпечну подорож за ліками. Ця дорога стає для них справжнім випробуванням.

8. «Ангели чудяться»

Фронтмен гурту Dzidzio Михайло Хома ще до того, як став підкорювати широкі екрани своїми комедіями, знявся більш, ніж у десяти короткометражних фільмах. Одна з цих картин присвячена різдвяним пригодам. У цій стрічці Дзідзьо разом з друзями Лесиком і Юліком колядував у сільських хатах. При цьому герої фільму розповідали всім, що збирають гроші на церкву, однак насправді хотіли щільніше набити власні кишені.

9. «Поки ти спав»

Джон Тартельтауб зумів розповісти історію Попелюшки абсолютно по-новому. Самотня дівчина Люсі (Сандра Баллок), яка працює касиром в метро, таємно закохана в одного з пасажирів, який кожен день проходить повз неї. Одного разу на нього нападають, він падає на рейки, а Люсі рятує йому життя. Молода людина на ім'я Пітер Калахан знаходиться в комі, а його сім'я приймає Люсі за його наречену. Так під Різдво самотня дівчина випадково отримує цілу сім'ю і нареченого на додачу. Але в певний момент це неправильне і нечесне щастя обертається щастям справжнім.

10. «Різдвяні хроніки»

 Сюжет побудований навколо брата і сестри, які чатують Санта-Клауса (Курт Рассел) і потай пробираються до нього в сани, щоб зняти його на камеру. Злякавшись непроханих гостей, Санта втрачає управління, і його сани розбиваються. Це ставить під загрозу все Різдво, дух якого і так впав на 35%. Разом героям доведеться пережити безліч пригод, щоб врятувати різдвяну ніч і вчасно доставити подарунки дітям. У фільмі знялися Курт Рассел, Дербі Кемп, Джуда Льюїс, Кімберлі Вільямс-Пейслі, Олівер Хадсон і Ламорн Морріс. Комедія "Різдвяні хроніки" вийшла на Netflix 22 листопада.

Читайте також: Новий рік-2020 за кордоном: де зустріти у Європі